ORGANIZATOR

Glasbeni festival Vičstock organiziramo dijaki gimnazije Vič.

Mail: vicstock@gimvic.org
Facebook: FestivalVicstock
Instagram: VicstockFest
SoundCloud: Team Vičstock
YouTube: Vičstock

Gimnazija Vič
Tržaška cesta 72
1000 Ljubljanaaaaa

ZA MEDIJE

Sporočilo za javnost bo objavljeno kmalu.

ZA SPONZORJE

Vičstock je projekt, pri katerem dijaki, kot prostovoljci, naredimo sami čisto vse in pri tem pridobivamo dragocene izkušnje s področja organizacije. To pomeni, da sami zbiramo tudi finančna in materialna sredstva. Vsako leto sicer večino denarja dobimo od prodaje kart, vendar pa s tem še zdaleč ne pokrijemo celotnega finančnega zalogaja, ki ga predstavlja organizacija festivala.

Ker je festival organiziran s strani mladih in prav tako namenjen mladim, se trudimo, ohranjamo dostopno ceno vstopnic, hkrati pa strmimo k najkvalitetnejši izvedbi, ki si jo lahko zamislimo. Vsako leto nudimo glasbeno doživetje, tako še nepoznanih glasbenih skupin, kot tudi že nekoliko bolj poznanih, ki navdušujejo znova in znova.

Organizacija takega dogodka zahteva veliko finančnih in materialnih sredstev, pri čemer nam vsako leto pomagajo različni sponzorji ter tako postanejo del festivala. Neizmerno smo jim hvaležni za vsa namenjena sredstva. Vsako leto iščemo nove sponzorje in veseli bomo, če boste lahko sodelovali tudi vi.

BI POMAGALI, PA NE VESTE KAKO?

Vsako leto na Gimnaziji Vič organiziramo srečelov, pri katerem je vsaka srečka dobitna, denar pa se porabi za organizacijo festivala. Veseli smo kakršnega koli sponzorskega materiala, ki bi ga lahko uporabili za srečelov. Seveda pa nam lahko pomagate tudi finančno z nakazilom na naš bančni račun.