ORGANIZATOR

Glasbeni festival Vičstock organiziramo dijaki gimnazije Vič.

Mail: info@vicstock.si
Facebook: FestivalVicstock
Instagram: VicstockFest
SoundCloud: Team Vičstock
YouTube: Vičstock

Društvo Močvirski tulipan, samostojno športno, ustvarjalno in raziskovalno društvo
Tržaška cesta 72
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI15073025
Matična številka: 2377144000
Transakcijski račun odprt pri Delavska hranilnica d.d.: IBAN SI56 6100 0001 8702 723

ZA MEDIJE

Sporočilo za javnost bo objavljeno kmalu.

ZA SPONZORJE

Vičstock je projekt, pri katerem dijaki kot prostovoljci naredimo sami čisto vse in pri tem pridobivamo dragocene organizatorske izkušnje. To pomeni, da sami zbiramo tudi finančna in materialna sredstva. Vsako leto sicer večino denarja dobimo od prodaje kart, vendar pa s tem še zdaleč ne pokrijemo celotnega finančnega zalogaja, ki ga predstavlja organizacija festivala.

Ker je festival organiziran s strani mladih in namenjen mladim se trudimo, ohranjamo dostopno ceno vstopnic, hkrati pa stremimo k najkvalitetnejši izvedbi, ki si jo lahko zamislimo. Tako vsako leto nudimo glasbeno doživetje tako še nepoznane kvalitetne glasbe kot tudi nastope poznanih glasenikov, ki navdušujejo znova in znova.

Organizacija takega dogodka zahteva precej finančnih in materialnih sredstev, pri čemer nam vsako leto pomagajo različni sponzorji, ter tako postanejo del festivala Vičstock in smo jim neizmerno hvaležni za vsa namenjena sredstva. Vsako leto pa iščemo tudi nove sponzorje in veseli bomo, če bi lahko sodelovali tudi z vami.

BI POMAGALI, PA NE VESTE KAKO?

Vsako leto imamo na Gimnaziji Vič srečelov pri katerem je vsaka srečka dobitna, denar pa se porabi za organizacijo festivala. Veseli smo torej kakršnegakoli sponzorskega materiala, ki bi ga lahko uporabili za srečelov. Seveda pa lahko Vičstocku pomagate tudi finančno z nakazilom na naš bančni račun.