Razpis za letošnji Vičstock je zaključen.
Če želiš nastopiti na Vičstocku naslednje leto, spremljaj to stran v novembru.

SI SAMOSTOJEN GLASBENIK? ALI PA IMAŠ SKUPINO, S KATERO BI SE RADI PREDSTAVILI JAVNOSTI?

Zveni, kot da je nastop na Vičstocku prav to kar iščeš! V času, ko bo pomlad počasi prehajala v poletje, boš lahko nastopil pred več kot 1000-glavo, dobre glasbe željno, množico.

PRVI KORAK NA POTI DO SLAVE

Pred vami so kot neuveljavljeni bendi pri nas nastopili že številni trenutno vsem poznani bandi (naprimer Big Foot Mama), najmlajši med njimi so Koala Voice. :) Zato le izpolni prijavnico in se tako uvrsti v prvi krog izbora. Imaš težave pri izpolnjevanju? Oglej si dodatna navodila.

NAJ SE SLIŠI GLAS LJUDSTVA!

Vse prijavljene glasbenike bomo 2. januarja 2017 objavili na naši Facebook strani, kjer bo do 24. januarja potekalo glasovanje. Na Vičstock Avdicijo se bosta dve skupini z največ všečki pod svojo sliko uvrstili neposredno. Misliš da ne boš dobil dovolj všečkov? Nič ne de, na Avdiciji je prostih mest še za 13 glasbenikov, ki jih bo izbrala Vičstock ekipa in bodo bili o svojem uspehu obveščeni do 25. januarja.

SVOJE POVEJ NA ODRU!

Prav oder je kraj, kjer se počutiš najbolje, mar ne? Tako boš na Avdiciji s svojim nastopom očaral žirijo in si zagotovil mesto enega izmed petih nastopajočih na Vičstocku 2017!

KONTAKT

Društvo Močvirski tulipan

Samostojno športno, ustvarjalo in raziskovalno društvo

Tržaška cesta 72, 1000 Ljubljana

Družbena omrežja

Facebook

Instagram