Nakup vstopnic

O AVDICIJI

Vičstock Avdicija je nekakšna uvertura v sam Vičstock. Na avdiciji letno nastopi 12 skupin od okoli štirideset prijavljenih na razpis (Več o razpisu in izboru tukaj). Prireditev že vrsto let poteka v klubu Cirkus, mladi glasbeniki pa se na njej predstavijo žirantom, ki na podlagi kreativnosti in celotne podobe izberejo najboljših 5, ki se širši publiki predstavijo maja na velikem odru festivala Vičstock. V žiriji so do sedaj že sodelovali Jure Longyka, Rok Zupan, Aleš Kacjan, Severa Gjurin, Matevž Šalehar - Hamo, Janez Dovč in drugi.!

AVDICIJA 2018

Bliža se prvi del festivala Vičstock- avdicija, na kateri bodo izbrani bendi, ki bodo nastopili na velikem odru Vičstocka. Avdicija bo potekala 10.3.2018, v klubu Cirkus od 17. do 22. ure.

Letos bo na avdiciji nastopilo 11 mladih, žanrsko različnih bendov. Slišali bomo vse od rocka, punka, jazza, metala in drugih zvrsti- za vsakega se bo našlo kaj.

Skupine, ki bodo nastopile na avdiciji so Funk Fu, Sneaky Cerveza, Garlik, Lumberjack, Spotless Minds, Mencarija, Jaja Bojz, Fat Butlers, Sickbreed…

Na avdiciji bo bende poslušala tudi strokovna žirija, ki bo na koncu izbrala katere izmed n jih bodo nastopile na samem Vičstocku. Letos bosta med drugim v strokovni žiriji Rok Golob in Tina Marinšek. Poleg tega o napredovanju bendov soodločate tudi vi, z glasovanjem na avdiciji.

Karte za avdicijo bodo na voljo na prodajnih mestih Mojekarte.si in na spletnem portalu www.mojekarte.si od 1. 2. 2018. Cena vstopnic je 4€, na dan dogodka bo cena 5€.


Nakup vstopnic

KONTAKT

Društvo Močvirski tulipan

Samostojno športno, ustvarjalo in raziskovalno društvo

Tržaška cesta 72, 1000 Ljubljana

Družbena omrežja

Facebook

Instagram